sábado, 15 de septiembre de 2012

15-16 septiembre Espeleo als Ports Tarragona

Copio la información enviada de los compañeros de Morella.


Hola companys.

Primer que res dir que la trobada esta encarada, a part de l´activitat espeleologica, a la trobada en antics i nous amics espeleolegs i ha que hi haigue un gran ambient espeleologic.

Bé, com en la I edició la trobada constarà d´avencs i coves instal.lades per a que les pugueu visitar ( CP6, CP4, CP7, Avenc de Caro, Avenc de la Barcina i Cova de Balaguer), xarrades sobre espeleol.logia i passada de videos d´espeleo.

Dir-vos que hem triat aquestes cavitats,  perque estan molt juntes entre elles i això es inprescindible per a tindre controlada a tota la gent. Destacar l´Avenc CP6 que té -290 metres de profunditat i es la més profunda de Tarragona.

El company Jorge Membrado ens donarà una xarrada i ens mostrarà algunes fotos de la gesta que van realitzar ell, el seu fill Jordi i el seu nebot Marc al ser els més jovens del món en arribar a la profunditat de - 2080 en la Cavitat Cruvera-Voronja. 

També passarem el video de la travessa Cueto-Coventosa que va fer el nostre company Joan Sabate que ens va deixar ara prompte farà un any i aprofitarem per a fer-li un petit homenatge.
Hi haura beguda, fruita, barretes energetiques i café per a tots. I també algun trofeu.

Per a dormir tindrem un terreny per a poder montar tendes o dormir en furgonetes i també hi ha un refugi i unes habitacions per a llogar.


Els que ja vareu vindre l´any passat ja sabeu com funcionava tot, pero si teniu alguna duda podeu parlar en mi (699574686) o en Cantero (722222136).

Com els dies 15 i 16 de setembre ja estan molt prop, vos demane per favor que hem contesteu tan prompte que pugueu i dir-me si aneu a vindre per a poder demanar els permisos al Parc Natural del Port, ( recordeu que els clubs federats a la Federació Valenciana teniu que demanar un certificat com que esteu federats de tots els que vullgueu vindre de cada club.


Animeu-vos tots i espere que no falteu ningu, es important per a nosaltres, ja que hi ha bastanta feina per a preparar-ho tot.

Adeu i ja continuaré envian-vos in formació. I si teniu alguna duda no dubteu en cridar-mos.

Torne en insistir en que hem costesteu ja aneu a vindre o no.


12 comentarios:

Paco Perez dijo...

Yo en principio si que iré.

Para poder solicitar los permisos se necesitan unos 15 dias,por lo tanto comunicarlo lo antes posible.Si no se tiene permiso no nos permitirán realizar las actividades.

Alex dijo...

Me pica pero no se si tendre nivel

aida dijo...

Yo si que voy

Anónimo dijo...

Yo también me apunto.

VICKY dijo...

Yo también voy. ¿Hay que contactar con los de Morella para los permisos o desde aquí ya se queda solucionado ese tema? Gracias.

Felip dijo...

Para tramitar los permisos hay que pedir un certificado a la fede de lo que me encargaré yo en cuando sepa todos los que vamos, así que id manifestándoos.

Paco Perez dijo...

Lee también irá

Paco Perez dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Paco Perez dijo...

Tienes el nivel suficiente como para ir a este tipo de concentraciones.Apuntate que no hay problema.

Cosme dijo...

Yo no iré, que trabajo y aún no estoy recuperado para beber.... tanto...

Paco Perez dijo...

Este es el último correo enviado por los del grupo de Tottosa,por si hay gente que no lo recibe.

Bueno companys. Ara ja si que hem teniu que contestar i dir-me si aneu a vindre o no. Ja no hi ha més temps per a demanar els permisos.
El presidents o representants de cada club envieume ja els certificats de la federació i els membres que aneu a vindre.
Adeu i espere els vostres misatges.

Contestad lo antes posible si vais a venir ya para que el Felip,el presidente de nuestro club pueda enviar el certificado de como que estamos federados y solo se le mosleste una sola vez.


Paco Perez dijo...

De momento los que vamos somos.

Vicky
Aida
Lee
Dany
Paco
Alexis ??
Felip ??