sábado, 28 de septiembre de 2013

Resenyar barrancs de la zona de Llucena i Argelita

Estic pensant en anar fent barrancs d'eixa zona (entre Llucena i Argelita) que estan oberts però dels quals no es troba informació i anar fent les ressenyes. Fonamentalment, el del Salt del Cavall i els que cauen a l'altra vesant de la Mola, cap a Araia.

De moment tenim, que jo sàpiga:
  • Barranc del Salt del Cavall, part superior
  • Barranc del Salt del Cavall, part inferior
  • Barranc de les Calçades
Caldria comprovar altres de la zona, em van dir que hi havia uns quants equipats per allí.

Mirant en mapa, caldria pegar-li una ullada a aquestos:
  • Barranc del Llosar
  • Barranc de les Pedroses
I segur que hi ha més, els que enteneu d'això podríeu suggerir coses.

Com que, en principi estan equipats, però no és segur, caldrà material d'equipar, per a pujar i per a abandonar. I, segurament, ens tocarà caminar i explorar.

De moment podria anar aquest cap de setmana (14-15/09/2013), un o els dos dies.

Donat que ningú no s'ha animat, i que me'n vaig als Pirineus, el deixarem per a la setmana vinent... a veure si hi ha més animació. 21-22/09/2013.

No sé quan disposaré de temps, de moment deixe la data al dissabte 28 de setembre, però no sé si podré.

4 comentarios:

Marzo dijo...

Donat que ningú no s'ha animat, i que me'n vaig als Pirineus, el deixarem per a la setmana vinent... a veure si hi ha més animació. 21-22/09/2013.

Alex dijo...

Sorry, he hecho tarde. Tomo nota y miraré la topografia. Del Salto de caballo miraré el trabajo que hice para forestales..tengo, topo y croquis y mapas

Alex dijo...

De todos modos hasta octubre no puedo hacer nada de nada

Marzo dijo...

Tranquilo, Alexis.
El domingo fuimos Dany y yo al Salt del Cavall, pero no pudimos más que revisar la pista y la senda de acceso, porque el barranco estaba poco practicable (agua estancada y demasiada maleza en el resto del cauce), así que decidimos volver después de lluvias, y de paso hacer la reseña desde el otro lado, para la posible combinación de coches. Tengo el track en el GPS.
Y de los otros barrancos de la zona, pues bueno, no se moverán de allí.

Dejo esta actividad abierta para que los que se hayan suscrito a las actualizaciones reciban información de las novedades. Y la iré cambiando de fecha, para que salga más o menos arriba en el blog.