viernes, 6 de junio de 2014

Curs d'iniciació Espeleo

CURS D’ESPELEOLOGIA
Aquest curs te una duració de 45 hores i compta amb l´homologació per part de la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana. Per tant, qui tinga la qualificació d’APTE, obtindrà una titulació oficial reconeguda per les diferents conselleries i la qual li dona dret a puntuar en diverses oposicions (bombers, policia,  ...)
El curs té un contingut establert i fixe, que consta d’una part teòrica i una pràctica, capacitant a qui el realitza a ser autosuficient i poder dur a terme activitats fàcils per elles mateixos o més complicades acompanyats de persones amb major capacitat tècnica. Aquesta activitat conta amb el patrocini de la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Esports
a càrrec del club espeleològic de vila-real
Dia: - Teòrica: divendres 6 i 13 de juny
-          Pràctica: dissabte i diumenge 7 i 8 i 14 i 15 de juny
Hora de les clases teòriques de 18.00 a 21.00 h
Lloc de la teòrica: Espai Jove
Lloc de la pràctica: s’informarà del lloc de les clases pràctiques en la clase teòrica anterior

Preu: 120 € si es contracta assegurança d’un més i 150 € si es trauen la llicència federativa que comporta una assegurança anual. El preu apart d’incloure l’assegurança, inclou el lloguer del material tècnic, així com la documentació que s’entregarà als assistents. No inclou desplaçament ni la resta de despesses personals.

15 comentarios:

Felip dijo...

Ja tenim dates per al curs d'iniciació a l'espeleo. Aquest curs eixirà dins de la programació de foment de l'ocupació de la Regidoria de Joventut del Ajuntament de Vila-real, així que segurament s'esgoten les places. Si esteu interessats en fer-lo, no us encanteu en apuntar-vos.

Marzo dijo...

Compta amb mi per a ajudar en el que puga. No sé, portar el cafè i això.

Paco Perez dijo...

Si no pase res jo tambe baig,per lo menys un cap de setmana i tal vegada a les teoriques.

VICKY dijo...

Cuenta conmigo para lo que haga falta. A las teóricas imposible, pero el fin de semana los dos.

VICKY dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Alex dijo...

Yo estoy disponible para viernes y sabados. Es posible que tambien alguno de los dos domingos

Anónimo dijo...

Compta amb mi per a ajudar també tots els dies

ISAACH-LEÃO dijo...

Me podriais decir por favor para los que tenemos ya la federacion de un año q precio sera? Pq hay gente q se la saco con el club esperando hacer este curso...imagino q sera descontarlo de estos 150 euros ..no?

sergio cabedo dijo...

Felip yo estoy interesado!!pero como dice isach los que nos sacamos la federacion a la espera del curso, de que precio estamos hablando?? Un saludo

Felip dijo...

Buenas. Descontando la parte proporcional del seguro, se quedará en 80€

sergio cabedo dijo...

De momento nosotros somos 4 que vamos hacer el curso, tres de nosotros con federacion.

Felip dijo...

Hola Sergio.
Ya hemos abierto la inscripción.
Dame el nombre y correo electrónico de los 4 interesados y os mandaré la información.

Felip dijo...

Una cuestión importante:
Igual en el banco no les sirve el número de cuenta y os piden el IBAN. Es este:
ES1231102818492810053802

Felip dijo...

A fecha de hoy (domingo), solo tres personas han formalizado la inscripción al curso mediante el ingreso correspondiente. Desde protección civil de Vila-real se han interesado por quedarse con todas las plazas que queden vacantes, así que esperaré hasta mañana por la noche para los que "habéis dado el coñazo" con la realización de este curso os decidáis. El martes ofreceré todas las plazas que queden a Protección Civil y ya no se os podrá asegurar que podais realizar el curso, así que espabilaos!!!!!!!

ISAACH-LEÃO dijo...

Ahora si q sii...tan solo felicitar y agradecer tanto al club como al presi...pero sobre todo a la direccion y mas si cabe a esos peazo monitores q habeis echo sentirnos muy grandes ...pero q sepais q los grandes sois vosotros!!! Enhorabuena y contar con un grupo mas en este club...muuuuchisimaaaas graciaas!!